Перейти до основного вмісту

Лінійка Galaxy A (2018) отримає екран без рамок Infinity Display як у Гелексі С8

Один із фанатів лінійки Samsung Galaxy А опублікував у своєму Twitter свіжі рендери майбутнього Android-пристрою 2018 року. Апарат зображений із безрамковим дисплеєм Infinity Display, яскраво вираженої обтічної форми (закруглені грані).

Зважаючи на дизайн, можна зробити висновок, що перед нами смартфони преміум-серії. Ймовірно, всі моделі будуть оснащені дисплейними панелями з пропорцією сторін 18.5:9, подібно до флагманів Galaxy S8 і S8 Plus. Тоді Galaxy A5 (2018) повинен отримати фізичну роздільну здатність екрана 2220 р на 1080 р, що відповідає цій пропорції.

На задній панелі розміщено одинарний модуль камери (очевидно, подвійний модуль отримає випуск 2019 р.), дактилоскопічний датчик, розміщений зручніше ніж Samsung Note 8 - під об'єктивом камери.

Щодо бічних граней, то поряд з гойдалкою гучності та кнопкою живлення, на них можна побачити кнопку активації голосового асистента Bixby. Зазначимо, що модель Samsung A3 (2018) з найдоступнішою ціною лінійки, може не мати у своєму розпорядженні деякі перераховані характеристики.