Перейти до основного вмісту

Магнітний конектор для iPhone 7 для заряджання в стилі Macbook MagSafe

Актуальний для багатьох Apple пристроїв Lightning-роз'єм за час свого існування отримав чимало нарікань з боку користувачів. Головним недоліком конектора вважається його механічна вразливість. Lightning легко ушкоджується під час некоректного з'єднання з кабелем. Крім того, у процесі використання він часто втрачає контакт.

Як працює магнітний конектор

На допомогу прийшов проект MagBolt, виставлений на краудфандинговой платформі, де він відразу отримав відгук тисяч користувачів. Йдеться про кабель MagBolt, що працює подібно до магнітних роз'ємів Apple MagSafe.

Виглядає MagBolt як стандартний USB-A з Lightning-роз'ємом. Секрет укладено у його конструкції, що включає дві частини з магнітним з'єднанням. При цьому одна частина вставляється в Lightning порт. Якщо ви необережно смикніть за кабель, друга частина легко відокремиться від першої, запобігаючи крихкому пристрої від пошкодження. Так само легко, обидві частини з'єднуються, перетворюючись на єдиний конектор. Зазначимо, що магніти досить потужні для випадкового відключення.

Функціональна частина пристрою з конектором Lightning настільки витончена, що її можна залишати в роз'єм iPhone, захищаючи його від зносу. Розробники спочатку створювали пристрій для iPhone 7 . Потім автори доповнили проект передачею аудіоданих. Тепер, через MagBolt, можна використовувати для прослуховування музики. Девайс можна використовувати і для Android-пристроїв. Для "гуглофонів" використовується технологія швидкого заряджання. Конектор MagBolt забезпечений пилом та водозахистом.

Компанія MagBolt на Kickstarter пройшла з великим успіхом. Необхідна сума – 12 000 доларів, надійшла за кілька годин. Загалом, розробники зібрали 90 000 доларів. Перші покупці зможуть придбати MagBolt за 19 доларів.

Перегляньте ще відео від творців MagBolt.