Перейти до основного вмісту

Meitu T9 анонсований - дві камери для селфі та дуже сміливий дизайн

Вийшов перший смартфон Meitu (не переплутайте з брендом Meizu ), побудований на чіпсеті Snapdragon. Поряд із попередніми моделями, Meitu T9 позиціонується як апарат з унікальним дизайном та широкими можливостями зйомки селфі.

Виробник вперше використав дисплей з пропорцією сторін 18:9, для реалізації якого дактилоскопічний датчик довелося перенести на задню панель. Однак екран апарату має досить широкі, нижній і верхній, відступи. Новачок одягнений у суцільнометалевий корпус. У колірну палітру увійшли: зелений Країни Оз, ягідно-червоний, рожевий (зоряний пил) та озерно-блакитний варіанти.

Meitu T9 отримав ідентичні модулі головної та передньої камер. Вони включають основний сенсор IMX363 – 12 Мп та додатковий – 5 Мп (ефект боке). Задня камера оснащена кільцевим спалахом із великою кількістю діодів. Тепер у додатках Meitu додано можливість розпізнавання скелета, професійний алгоритм корекції кольору та інші фішки. За заявою Meitu, програма відмовиться від єдиного еталона зовнішності на користь індивідуальності кожної людини на фото.

Серед характеристик Meitu T9 слід виділити процесор Snapdragon 660, 6,01" AMOLED-екран (роздільна здатність 2160х1080 пікселів, ОЗУ - 4/6 ГБ і ПЗУ - 64/128 ГБ, батарею на 3100 мАч і ОСAndroid 8. -липень, вартість, поки, не оголошена.Минулого року Meitu T8 пропонувався за 515 доларів (3299 юанів)