Перейти до основного вмісту

Meizu M6s став повноекранним – анонс бюджетного смартфона компанії

Meizu відкрила 2018 презентацією бюджетного смартфона M6s. Перший повноекранний апарат китайської компанії оснащений дактилоскопічним датчиком на правому торці, який став головною його перевагою.

Швидкість реакції датчика, як і раніше, дуже висока. Разом з тим, у пристрої збережено багатофункціональну кнопку mBack, обрамлену сенсорним кружком, що реагує на силу торкання. Одним дотиком на Super mBack здійснюється функція "Назад", а натисканням - "Додому", довге натискання здійснює блокування смартфона, зона поруч із кнопкою призначена для розширеної багатозадачності, роботу якої ви можете подивитися на відео.

У Meizu M6s виробнику вдалося використати чіпсети всіх трьох відомих компаній на ринку Android. Основою апарату став 6-ти ядерний 14-ти чіпсет Exynos 7872 з двома продуктивними ядрами Cortex-A73 і 4 енергоефективними Cortex-A53.

В офіційному тестуванні Meizu цей чіпет набрав 1313 очок в одноядерному випробуванні Geekbench. Крім того, девайс має 5,7” екран з роздільною здатністю HD+, ОЗУ - 3 ГБ, камерами - 6 Мп та 8 Мп, батареєю на 3000 мАч з технологією швидкісної зарядки mCharge та оболонкою Flyme OS 6.2.

Реліз Meizu M6s відбудеться у Піднебесній 19 січня. Варіант з ПЗУ - 32 ГБ оцінили в 155 доларів (999 юанів) і модель з ПЗУ - 64 ГБ коштує 186 доларів (1199 юанів). Колірна палітра складається з чорного, синього, сріблястого та золотого варіантів. Крім того, апарат доступний у версії з логотипом mblu або Meizu на задній кришці панелі.

Географія міжнародних продажів буде озвучена пізніше.