Перейти до основного вмісту

Meizu MX7 та M7 Note будуть з мінімальними рамками на екрані.

У 2018 році Meizu готує для своїх шанувальників випуск повноекранного смартфона. Поки не ясно, асортимент якої лінійки мобільних пристроїв поповнить аксесуар. Найбільш ймовірна версія - моделі MX7 і M7 Note (переважніше, оскільки основний суперник Xiaomi представить Redmi Note 5 в такому ж форматі).

Днями, в інтернеті з'явилися живі знімки смартфона Meizu, на лицьовій панелі якого, відсутня кнопка mBack. На зображенні працюючого екрану смартфона, на місці головної кнопки (фішка Meizu) зображено кружок. Можливо, виробник використовує дисплей із Force Touch, подібно до S8.

Що стосується задньої панелі, то на ній видно камеру з досить великим спалахом і відсутній дактилоскопічний датчик. Найімовірніше, він перемістився на торець апарату (дивіться фото).

У відкритому меню, як і корпусі позначена модель M712Q. В асортименті Meizu входять пристроїв з номерами M612 (M5s) і М710 (M5c), які навіть збігаються, з показаним девайсом, по дизайну задньої поверхні. Проте, повністю стверджувати, що повноекранним апаратом Meizu буде M6s ще рано. Дочекаємось офіційної інформації від виробника.