Перейти до основного вмісту

Meizu Pro 6 з процесором MediaTek Helio X25 протестували у Geekbench

Днями з'явилися відомості про те, що Meizu забезпечить свій новий флагманський апарат Pro 6 процесором MediaTek Helio X25 - винятковою для Meizu версією 10-ти ядерного чіпсету Helio X20. Інформація підтвердилася показниками бенчмарку Geekbench, де проходив тестування Pro 6 на чіпсеті MediaTek MT6797T (Turbo) з частотою 1,55 ГГц (це мінімальна частота, що по традиції позначається в Geekbench), з ОЗУ – 3 ГБ та ОС Android 6.0 Marshma.

В результаті тестів апарат показав 2060 балів. в одноядерному та 5317 очок у багатоядерному режимі. Чіпсет продемонстрував середній результат. Snapdragon 820, Exynos 8 Octa та Apple A9 випереджають його на кілька сотень балів. Проте дані тестів не завжди відображають реальну продуктивність смартфона.

Серед інших характеристик, Meizu Pro 6, слід відзначити 3D Touch панель, модулі – 21 Мп та 5 Мп, дактилоскопічний датчик, та наявність варіанту з ОЗУ – 4 ГБ. Коли апарат постає перед публікою, поки не повідомляється.

А наша команда з нетерпінням чекає бампери для Meizu Pro 6 , щоб мати можливість надати вам якісні та унікальні захисні аксесуари.