Перейти до основного вмісту

Meizu Pro 7 буде з екраном без рамок, як Xiaomi Mi Mix

У жовтні Xiaomi випустила унікальний смартфон Mi Mix , з тонкими рамками з трьох сторін дисплея. Не відстають виробники Meizu та Huawei , які, за чутками, готують апарати з дисплеєм, що займає близько 100% площі передньої панелі. Днями з'явилася інформація про безрамковий смартфон Meizu Pro 7, який презентують 24 грудня цього року.

Фото можливого Meizu Pro 7

Пропонуємо до вашої уваги прес-фото новачка, що потрапили в інтернет простір

Якщо це реальні фотографії, Meizu Pro 7 виглядає фантастично! Рамки навколо екрана відсутні, дактилоскопічний датчик вмонтовано в дисплей, а передній модуль, який не помістився на передній панелі, буде висувним.

Інформація про ціни та характеристики

Відомо, що Meizu Pro 7 буде обладнаний 5,62-дюймовою Super AMOLED-панеллю з нестандартною роздільною здатністю - 2160×1080 р та ставленням сторін 2:1. Товщина корпусу - 6,5 мм.

Впровадження функції швидкісного заряджання mCharge 4.0 забезпечує поповнення заряду акумулятора з 0% до 100%, за 40 хвилин. Це рекордний час для сучасних девайсів. Розроблено версії з ОЗУ – 6 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ та 128 ГБ.

Оцінили Meizu Pro 7, залежно від версії, у 395 доларів та 455 доларів. Однак, швидше за все, це просто грандіозний концепт... А наша команда вже розробляє чохли для Meizu Pro 7 .