Перейти до основного вмісту

Meizu розробила швидку зарядку за технологією mCharge 4.0 - незабаром презентація

Днями китайський виробник Meizu заявив про участь у барселонській виставці Mobile World Congress 2017 з презентацією свого нового девайсу. Це була несподівана новина, тому що нещодавно був представлений смартфон Meizu M5s (до речі, у нас вже є чохли для Меїзу М5с ). Однак, цього разу, це буде не черговий смартфон, а пристрій, пов'язаний із швидкою зарядкою, про що каже опублікований тизер компанії.

Сьогодні, відкрилася таємниця секретної розробки Meizu. Один із китайських інформаторів повідомив, що на MWC 2017 буде презентована прогресивна технологія для швидкого заряджання смартфонів потужністю 36 Вт (9В/4А) – mCharge 4.0. Виробнику вдалося суттєво збільшити потужність порівняно з 28 Вт Qualcomm Quick Charge 4.0.

Якщо застосувати просту математику, то смартфон з батарейкою на 3000 мАг, на прикладі Meizu M5s, оснащений підтримкою швидкої зарядки mCharge 4.0, зможе поповнити 56% заряду вдвічі швидше (15 хвилин проти 30 хвилин), ніж актуальний девайс.

Реальні можливості mCharge 4.0 ми дізнаємось на анонсі Meizu, 28 лютого. А всі новини та продукцію цього бренду ви знайдете за посиланням - iok.com.ua/meizu