Перейти до основного вмісту

Meizu скоро покаже два нові смартфони: Pro 6 Plus та Metal 2

З початку року вийшли три свіжі смартфони Meizu . Ми побачили презентацію флагманського апарату Pro 6 , що отримав 5,2-дюймовий Full HD-дисплей з технологією чутливості до 3D Press, бюджетний фаблет M3 Note , на MediaTek Helio P10 з потужною батареєю і його зменшену модель M3.

Що чекати поки що точно не ясно

Тепер, виробник працює над випуском ще одного смартфона серії Meilan та флагмана з великим дисплеєм (можливо MX6). Один з порталів новин опублікував тизер з натяком на прем'єру Pro 6 Plus. У силуеті смартфона, зображеного на рекламі, вгадуються риси апаратів лінійки Pro. На іншому тизері опубліковано число 1 червня - дата можливого анонсу. Meizu готує масштабний захід за участю зірок китайського шоу-бінесу.

Специфікації Pro 6 Plus досі не відомі. Якщо девайс стане продовженням Meizu MX6 , то ми побачимо пристрій з Full HD-екраном – 5,5 дюймів, чіпсетом MediaTek Helio X25, ОЗУ – 4/6 ГБ, модулями – 21 Мп та 5 Мп, дактилоскопічним датчиком, ОС Android Marshmallow з прошивкою Flyme OS.

Можливо, виробник готує звичайний смартфон на Exynos з 5,7-6 дюймовим QHD-екраном, 8-ядерним Exynos 8 Octa, покращеним дактилоскопічним датчиком та швидкісною зарядкою. Другим дебютантом стане Metal 2, подібний до М3 Note на YunOS. Незабаром дізнаємось про всі подробиці.