Перейти до основного вмісту

Металеві заготовки під чохли для iPhone XI та XI Max - дизайн розкритий

У китайській соціальній мережі Weibo з'явилися фотографії із зображенням спеціальних заготовок, якими виготовляють захисні чохли. Передбачається, що призначені для моделей iPhone XI і XI Max.

Подібні заготовки розсилаються виробникам аксесуарів для того, щоб вони встигли розробити дизайн і випустити захисні чохли до релізу нових смартфонів. Поки що, рано стверджувати достовірність заготовок, однак, якщо це так, то моделі iPhone XI і XI Max отримають потрійний основний фотомодуль. Він розташований у верхньому правому куті на елементі квадратної форми. Цей дизайн ми виділили ще у січні на концептуальних рендерах девайсу. Але з того часу було створено ще кілька варіантів дизайну послідовників iPhone XS , XS Max і XR , тому складно сказати, який з них виявиться реальним.

Передбачається, що до складу основної потрійної камери iPhone XI і XI Max увійдуть сенсори на 14 Мп, 10 Мп (телефото об'єктив) і ToF-камера. Відомий аналітик Мін-Чі Куо стверджує, що розміри смартфонів Apple 2019 року не зміняться і будуть такими ж, як у 2018 році, тобто отримають діагоналі від 5,8" до 6,4". Крім того, є чутки про те, що новачки отримають рівень захисту від вологи та пилу IP68. Це дозволить опускати їх під воду на глибину до 1,5 м на півгодини.