Перейти до основного вмісту

Металевий бампер Draco DUCATI для iPhone 5 та iPhone 5s преміум класу

Бампер для iPhone 5 і 5S - Draco DUCATI виготовлений досвідченим виробником для любителів поганяти на DUCATI та інших двоколісних монстрах, які переносять людину зі світу реального в екстремальний світ нічних перегонів.

Комплект

Якісний бампер настільки укомплектований, що ви можете розслабитись, довіривши захист смартфона від подряпин, ударів, падінь, тріщин, сколів, надійного аксесуара. Тішить наявність шнура на шию, стилуса, який дуже зручний для людей у рукавичках. в комплект входить інструмент для демонтажу та запасні болти.

Перейдемо до огляду самого бампера Ducati

Бампер виготовлений у співпраці з компанією DUCATI та представлений у шести кольорах: графітовий чорний, сріблястий, золотий, червоний, білий. Верх їх у всіх варіантів виготовлений з чорного пластику, для безперешкодної роботи антен.

Дизайн бампера з виступаючими вигнутими кутами виглядає брутально та стильно. Кріплення складається з чотирьох маленьких гвинтиків. У конструкції передбачені вирізи для мікрофона, Lightning, навушників, динаміка, віконце для Sim-карти, є кнопка-дублер кнопки Home.

Доступ до кнопок

Кнопки гучності та перемикача в безшумний режим розташовані на лівому торці і зсередини закріплені скотчем, отже не вивалюватимуться. Бампер Ventare ідеально сідає на смартфон, без шата та перекосів.

Відчуття

Смартфон набуває великого вигляду, нової форми, хоч і не звичної спочатку. Зате через кілька днів з'являється відчуття монолітності та надійності. Draco Ducati впевнено займає лідируючі позиції серед усіх доступних алюмінієвих бамперів для iPhone 5/5S .