Перейти до основного вмісту

Мінімалістичні чохли та бампери Elago для iPhone 5/5s

Чохли для iPhone 5/5s від компанії Elago - одні з найелегантніших і найдостойніших аксесуарів для Apple смартфона. Elago - відома компанія, що спеціалізується на виробництві аксесуарів для "яблучних" пристроїв - аксесуарів найвищого класу. Використовуючи якісні матеріали: дуту пластмасу, полікарбонат, алюміній, було розроблено три колекції унікальних чохлів для iPhone 5/5s: Elago Outfit Matrix, Elago Glide та Elago Aluminum Bumper.

Мінімалізм від Elago

Бампер для iPhone 5S Elago Outfit Matrix – це витончений полікарбонатний бампер з алюмінієвою пластиною на задню стінку смартфона. Аксесуар гармонійно поєднується з елегантним дизайном "п'ятірки". пропонується у кількох благородних тонах, захищає усі вразливі місця Айфона. Відмінний варіант для любителів сучасної класики.

Створюй свій образ

Екстравагантний дизайн Elago Glide оцінять неординарні власники iPhone. Змінна нижня частина аксесуара дає можливість варіювати кольорами, створюючи різні образи, змінюючи стиль та настрій. Корпус виготовлений з гладкого, міцного полікарбонату.

Алюмінієві варіанти спеціально для iPhone 5S

Лінійка алюмінієвих бамперів Elago Aluminum Bumper - стильний та дбайливий захист смартфона. Ефектне алюмінієве окантування захищає грані зовні, а м'який полікарбонат - усередині. Легкий корпус припаде до смаку власникам iPhone 5s. Сірий і золотистий кольори бамперів чудово поєднуються з апаратами аналогічних тонів. У продаж усі три варіанти бамперів Elago надійдуть навесні 2014 року.