Перейти до основного вмісту

Mophie Juice Pack Plus – додаткова батарея до iPhone

Комплект поставки:

- Чехол акумулятор

- USB-кабель

- Документація

Mophie досить відома фірма, яка випускає аксесуари до таких пристроїв компанії Apple як: iPhone, iPod, iPad. Про один чудовий аксесуар і буде дана стаття. Це чохол – дод. акумулятор до iPhone. Дуже зручний аксесуар, призначений для активних людей, або тих, хто у повсякденній роботі не шкодує заряд свого смартфона.

Дизайн та конструкція

Чохол надається в таких кольорах: синій, червоний, жовтий і традиційний чорний колір. Задня сторона чохла із пластику бархатистої структури. Кольори хоч і яскраві, але не так, щоб різати очі. Щоб одягнути такий чохол, потрібно зняти верхню кришку, вставити в нижню частину - телефон. перевірити, щоб штекер добре зайшов у роз'єм, після чого потрібно прикріпити верхню кришку.

На корпусі розміщуються всі необхідні елементи керування телефоном, отвір камери. У нижній частині телефону знаходяться, щось на зразок резонаторів для того, щоб чохол не глушив звучання динаміків. Кнопки регулювання гучності та увімкнення телефону виконані якісно, в момент тестування вони у нас жодного нарікання не викликали.

На нижній частині, з правого боку чохла знаходиться роз'єм microUSB, завдяки ньому проводитися заряджання чохла.

Управління

Усі елементи управління знаходяться у нижній частині чохла. Це кнопка включення зарядки, кнопка перевірки стану заряду чохла, і 4 світлодіодні індикатори заряду. Більше нічого, власне, і не потрібно для такого аксесуара.

Акумулятор

Вбудований акумулятор на 2000 мАг. І має такі показники заявленого часу роботи:

- 8 годин у режимі розмови 3G, 16 годин у 2G

- 7 годин використання браузера в 3G, 11 годин при підключенні через Wi-Fi

- 44 години прослуховування музики

- 11 годин відтворення музики

Звісно, це дуже приблизні цифри. Насправді Mophie Juice Pack Plus це не панацея для постійного довгожительства телефону, а швидше за все рятувальний круг у ті моменти коли вам дуже потрібен ваш телефон, а зарядити можливості нема. На такі випадки дуже зручно носити його із собою у сумці постійно. Так як носити як щоденний чохол не завжди зручно. Крім його приємної зовнішності цей чохол дуже збільшує габарити телефону, тому він не такий зручний у щоденному використанні.

Висновки

Цей чохол-акумулятор, дуже якісна річ. Добре піде на подарунок другові. Забезпечує чудовий рівень захисту, особливо під час падіння дисплеєм вгору. Рекомендуємо вам такий аксесуар для покупки, якщо ви помічаєте, що стандартного заряду батареї вам не вистачає для вашого стилю життя.