Перейти до основного вмісту

Moto X 2017 - сплив у мережу дизайн та характеристики смартфона

Lenovo зосередилася на виробництві смартфонів бренду Motorola (посилання на чохли для Моторола смартфонів, може буде вам корисна) і незабаром представить оновлену лінійку Moto X. Інформатори повідомляють, що апарати Moto X 2017 запозичують деякі характеристики Moto Z Play - спрощеного варіанта флагманського .Це - алюмінієвий корпус і круглий острівець для головного модуля та спалаху.

Днями з'явилася свіжа добірка живих знімків, що зображує Moto X 2017 з подвійним модулем Потім цей факт підтвердився, в опублікованому, днями, рендері. Від Роланда Куандта (Roland Quandt) стали відомі специфікації Moto X 2017 (код Sanders). Отже, девайс отримає чіпсет Snapdragon 625, ОЗУ – 3 ГБ або 4 ГБ, ПЗУ – 32/64 ГБ, модуль – 13 Мп (дозвіл обох сенсорів не уточнюється).

Крім того, Lenovo (і посилання на чохли для Ленових смартфонів) готує вихід схожої моделі Moto Albus, що відрізняється модулем на 12 Мп. Не виключено, що Moto X 2017 вийде у модифікаціях Play або Style. Дата анонсу нових пристроїв Motorola поки не повідомляється.