Перейти до основного вмісту

Можливі чохли на iPad 5

Популярний в Азії аналог Twitter - китайський мікроблог Weibo розмістив у мережі фотографії чохла, для планшета Apple останнього покоління.

Новини з Китаю – традиція

Для ЗМІ вже стало традицією черпати інформацію з китайських сайтів, які першими демонструють нові аксесуари для пристроїв, що ще не з'явилися. Це природно, оскільки мобільні пристрої виробляються у Піднебесній.

Фото можливих чохлів для iPad 5

На фото видно, що iPad 5 дещо відрізняється від попередньої моделі. Зміни, головним чином, позначилися на дизайні планшета. Рамки навколо екрану стали компактнішими, за рахунок цього гаджет став тоншим. Ободки ліворуч і праворуч будуть вже в результаті чого, iPad 5 стане схожим на iPad mini.

Круглий отвір у правому верхньому кутку аксесуара говорить про розташування мікрофона. А ось, відсутність у чохлі решітки для динаміків, показує, що на відміну від iPad 4, гучномовці нового пристрою будуть розміщуватися на нижній грані планшета.

Які можна зробити висновки?

Таким чином, опублікована інформація дозволяє визначити зміну параметрів iPad 5. Товщина нової Apple таблетки складе близько 7,4 мм, отже він претендує стати найтоншим планшетом. Товщина iPad mini становить 7,2 мм, для порівняння. Вага новинки буде легша на 25-33%.

Планшет iPad 5 матиме більш продуктивний процесор A7 і дисплей Retina 2048 x 1536 пікселів. Вже восени очікується презентація новинки, одночасно з представленням нової мобільної версії iOS 7. Ось тепер порівняйте чохли на iPad попередніх моделей з новими, вони набагато габаритніші.