Перейти до основного вмісту

Можливі характеристики нового Sony Xperia Z4

Новий пристрій Sony пройшов сертифікацію в США. Вивчивши технічні характеристики і зваживши на термін виходу, фахівці припустили, що до виходу готується флагманський смартфон Sony - Xperia Z4. Проте, Федеральна комісії зі зв'язку США не опублікувала докладну інформацію про новий гаджет, підтвердивши лише наявність підтримки мережі LTE.

Буде два варіанти Xperia Z4

Xperia Z4 вже отримав сертифікат у Японії. Тим не менш, компанія Sony вирішила скористатися досвідом Apple для виробництва двох модифікацій смартфонів із різним розміром діагоналі.

У Xperia Z4 буде втілено інноваційну технологію вологозахисту, яка захистить навіть USB-роз'єм від попадання крапельок води. Корпус смартфона виконаний з полірованого металу з глянсовою поверхнею у сріблястому та синьому кольорах.

Можливі характеристики Z4:

Флагман буде працювати на процесорі Qualcomm Snapdragon 810, 32 ГБ, матиме рекордні 4 ГБ ВП, акумулятор, ємністю 3400 мАг. Екран, розроблений за технологією Triluminos, отримає розмір екрану становитиме 5,2 дюйми. Презентація Sony Xperia Z4 відбудеться в березні, на міжнародній виставці MWC 2015. Найімовірніше, нові фаблети Sony продаватимуться лише в Америці.

Якщо ви любителі японської техніки, тоді потрібно подумати про її захист. На iOK ви зможете знайти захисні чохли для Xperia Z3 та чохли для Xperia Z2 .