Перейти до основного вмісту

Можливі ціни на нові продукти Apple - iPhone XS, XC, Apple Watch 4

До великого анонсу Apple (12 вересня) залишився тиждень. Напередодні презентації відкривається дедалі більше інформації про майбутні продукти компанії. iPhone XS та iPhone XR .

iPhone XS та iPhone XR

Стало відомо, що новачками цього року стануть моделі смартфонів iPhone XS та iPhone XR. У звіті MySmartPrice, повідомляється, що флагмани XS будуть представлені у версіях з 5,8" та з 6,5" OLED-екранами. Початківців оснастять 7-нм процесором Apple A12, ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ, 256 ГБ та 512 ГБ.

Обидва варіанти iPhone XS отримають подвійний головний модуль та Face ID. Передбачається, що смартфон із 5,8" екраном отримає цінник від $899, а з 6,5" екраном - від $999. Це ціна базової версії із ПЗУ – 64 ГБ.

iPhone XR буде доступний у різноманітних колірних варіантах, подібно до iPhone 5C . Очікується, що девайс буде одягнений у металевий корпус і не підтримуватиме бездротову зарядку. Крім того, його оснастять 6,1" РК-дисплеєм, чіпсетом Apple A12 та ОЗУ - 3 ГБ. Зазначимо, що XR отримав звичайну основну камеру. Вартість моделі - $749

Apple Watch 4

Нова модель смарт-годинника отримає великий дисплей "від краю до краю", площа якого на 15% більша, ніж у попередніх моделей. Годинник працює на процесорі S4 і чіпі W3. Ціна від $349.

iPad Pro

Планшет Apple нового покоління отримає безрамковий екран та Face ID. Купертинівці представлять iPad Pro у двох версіях: з 11" та з 12,9" екранами. Вартість новинки буде порівняти з попередніми випусками. Очікується, що Apple збільшить обсяг пам'яті до 1 ТБ.

MacBook

Ще одна новинка, MacBook вийде у двох модифікаціях з 12" та 13" дисплеями.

Дизайн пристрою не зміниться, лише збільшиться кількість роз'ємів USB Type-C. Вартість нових MacBook стартує від $999.