Перейти до основного вмісту

М'які чохли-сумки Angry Birds для iPad 2/3/4

Знаменита Angry Birds – гра, в якій йде непримиренна війна злих пташок та зелених свинок. З 10 грудня 2009 року ця гра згуртувала навколо себе цілу армію фанатів. Зараз у ній грають не тільки на ПК, а на всіх відомих платформах. Войовничий клич пташок став девізом фанатів, а здібності - предметом наслідування.

Angry Birds - це не тільки гра, це розумна, весела головоломка, яка може захопити не лише дитину, а навіть дорослого працівника офісу. З віртуального світу пташки поступово стали перебиратися у реальний світ.

М'які чохли-сумки Angry Birds для iPad, стилізовані під персонажів відомої гри, представлені цілою серією шести моделей. Вони отримали назву шістки Koolerton. Чохол отримав довгу назву Angry Birds Soft Case Sleeve Bag Cover for iPad та демонструє різнокольорових злих пташок.

Чохол виготовлений у вигляді зручної сумочки для iPad із поліестеру. Краї прямокутного аксесуара заокруглені, його вага 236 грам, а розміри – 280 x 230 x 30 мм. Застібається чохол на замок-блискавку.

Приваблює яскраве забарвлення чохла, із зображенням войовничих пернатих. Аксесуар забезпечить затишне перебування iPad всередині та захист від подряпин та падінь. У ньому дуже зручно перевозити планшет за умов міста. Дуже подобається чохол Angry Birds дітям, підліткам та дорослим фанатам бойових пташок.

Аксесуар доступний у кількох яскравих кольорах, що піднімають настрій, які представлені на нашому сайті iOk. Низька ціна на чохол Angry Birds робить його доступним кожному любителю Злих Пташок.

Вибери свій чохол Angry Birds для улюбленого iPad: