Перейти до основного вмісту

Myo: Революція серед контролерів

Яке на нас чекає майбутнє у сфері управління розумною технікою? Які пристрої змінять давно звичні мишки, клавіатури, геймпади? У більшості випадків подібне передбачити досить складно, але стежити за перебігом еволюції контролерів досить реально.

Вид, дизайн, розміри

Унікальний пристрій отримав назву Myo з першого погляду не викликає подиву. Контролер виконаний у вигляді напульсника та розміри його ідентичні йому. Дизайн досить сучасний, надається також вибір між темно-сірим і світло-сірим варіантом колірного виконання. З видимої сторони досить чітко виділяються одинадцять сегментів, серед яких є кнопкою управління.

Принцип роботи

Дітище компанії Thalmic Labs складається із спеціальних електродів, які вловлюють електричну активність м'язів. Простіше кажучи, весь процес роботи зводиться до розпізнавання жестів руки в тривимірному просторі, а точність отриманих даних дає привід робити чудеса високих технологій. Сигнал передається бездротовим протоколом передачі даних до спеціального програмного забезпечення, яке вже переводить його в конкретні команди.

Відеоогляд

На даний момент контролер Myo здатний розпізнавати до 20 жестів. Втім Ви самі можете все побачити, подивившись огляд про даного революційного контролера.