Перейти до основного вмісту

Набір аксесуарів для розширення можливостей фото та відео Apple iPhone

Регулярно мінливий дизайн Android-смартфонів робить роботу виробників аксесуарів досить не простий. Особливого підходу вимагає виготовлення високоточних продуктів, зокрема лінз та накладок для об'єктивів.

Стандартне кріплення для будь-якої моделі iPhone

Китайські компанії знайшли відмінний вихід із ситуації та замінили кріплення, що забезпечує суміщення осей оптики, своєрідними "прищіпками". Творці аксесуарів для iPhone рідше стикаються з такими проблемами, оскільки Apple не так часто вносить зміни до дизайну своїх продуктів.

Виробники Olloclip (популярні змінні об'єктиви) та Incase (виробляє чохли, сумки) випустили набір Filmer's Kit для iPhone 7 та iPhone 7 Plus. Це набір об'єктивів та інших елементів для зйомки від Olloclip, запакований в оригінальний чохол Incase.

Комплектація

Комплект об'єктивів Olloclip, що входять до набору, складається з надширококутного об'єктива (кут огляду 120°, "риб'яче око" (кут огляду 180°) та об'єктива для макрозйомки (збільшення 15x), а також набору Olloclip Active Lens Set (телеоб'єктив, плюс ширококутний об'єктив) ) У Filmer's Kit входить комфортний тримач для iPhone з поворотним кріпленням камери.

Filmer's Kit вийде невеликою партією – 2000 набір, і буде доступний у магазинах Apple.

Відео огляд лінз для Айфон 7: