Перейти до основного вмісту

Наклейки Олександра Тихомирова для Apple iPhone 4/4S від Qsticker

Дизайнерські наклейки Олександра Тихомирова – фотографа та художника за покликанням, стали окрасою популярних iPhone по праву. Провокаційні фотороботи художника, із зображенням відвертої еротики, здобули популярність завдяки тонкому смаку майстра.

Малюнки А.Тихомирова, так само, виконані в еротично-сексуальному стилі та знайшли застосування у дизайнерських роботах художника.

Наклейки Qsticker з дизайном від Олександра, ніби спеціально приготовані для любителів незвичайних, екзотичних аксесуарів.

Про наклейки Qsticker

Вінілова наклейка підходить для iPhone 4 та iPhone4S. У комплекті знаходяться наклейки для передньої та задньої панелей, а також фон робочого столу. Для захисту екрана можна придбати прозору плівку.

Вінілова наклейка виконана за новою технологією 3М, що дозволяє легко наклеювати і при необхідності видаляти, не залишаючи слідів. Якщо при наклеюванні виникають бульбашки повітря, їх легко можна розгладити, завдяки мікро каналам, що пронизують поверхню вінілу.

Наклейка для Apple від Qsticker тонка та витончена, покриває поверхню смартфона, як друга шкіра. З нею можна використовувати чохли, футляри, бампери та інші аксесуари.