Перейти до основного вмісту

Наклейки Qsticker - огляд чудових аксесуарів

Gelaskins – першовідкривачі ринку якісних вінілових наклейок для телефонів. Але, наприкінці 2011 року на ринку України з'явився дуже цікавий гравець – скіни Qsticker . Цікаво, чи їх можна назвати гідним конкурентом?

Наклейки Qsticker в Україні

Чим може похвалитися Qsticker? Невже скіни такі самі якісні як канадські Gelaskins? Що ж, після розпакування та детального перегляду якості друку та самого вінілу, виявляється, відмінностей немає.

Переваги Qsticker:

  • Якісна вінілова плівка 3M (виробник США). Випускає повітря, позбавляючись самостійно бульбашок при нанесенні на корпус Apple iPhone. Gelaskins, також виготовлений на основі 3M.
  • Екологічно чистий друк фото якості. Фарби не завдадуть людині. Дуже важливо, тому що смартфон ми тримаємо близько до дихальних шляхів.
  • Прозора захисна плівка нанесена поверх фарби, що дозволяє наклейці бути стійкішою до природних умов. Qsticker не боїться води та вологи, сонця та спеки.
  • Скін можна використати повторно. Якщо вініл Вам набрид, акуратно знімайте його, приклейте на основу з якою Ви його відклеїли. Через місяць, другий, Ви можете нанести наклейку назад на корпус iPhone.
  • Колекції талановитих робіт дизайнерів доступні в каталозі на вибір. Кожен знайде свій скін.

Що ще потрібно при виборі нового вигляду та захисту для Вашого iPhone? :)

Мало не забули!

Що найцікавіше. Qsticker може похвалитися тим, що в наявності: карбонові наклейки і вінілові наклейки для Apple iPhone , iPad, iPod. :)

Придбати це диво можна в нашому інтернет магазині, за посиланням - каталог наклейок Qsticker або ж, відвідати сайт qsticker.com.ua який почав свою роботу практично на початку 2012 року.

Похожие записи в блоге: