Перейти до основного вмісту

Навіщо робити Jailbreak iPhone?

Більшість нових користувачів після або до придбання Apple iPhone запитують: "Що таке Джейлбрейк?" Щоб не відповідати кожному особисто наша команда вирішила написати статтю на цю тему.

Jailbreak iPhone - теорія для початківців

Джейлбрек – це злам системи, програмний злам телефону від Apple. Нехай вас не лякають ці слова. Нічого в них страшного нема. Дослівний переклад з англійської мови звучить «втеча з в'язниці». Назва походить від першої програми JailSoft, через яку був розлачений телефон. Зараз це стало цілком популярною дією не лише в СНД, а й у США.

Чому всі так люблять Джейл?

Джейлбрейк дозволить Вам встановлювати безкоштовні програми та ігри на Ваш смартфон. Якщо Ви ще не в курсі, всі класні сучасні та популярні ігри та програми у світі Епл коштують грошей. Просто якщо все робити за правилами, тобто купувати програми, Ваші кревні деночки швидко закінчаться. Доступно тисячі ігор та програм. А спробувати хочеться кожну гру для iPhone.

Після джейлбрейку з'являється коричнева іконка Cydia. Назва походить від виду метеликів, які їдять яблука. Через Сідію можна встановити дуже багато корисних програм, твіків, ігор та іншого. Через Сідію можна буде качати всіма улюблені ігри, такі ж як Епл Стор, але безкоштовно і повні версії.

Як зробити джейлбейк Айфон самостійно?

Найлегше робити Джейл якщо у Вас є Wi-Fi. На деяких прошивках можна зробити самостійно без підключення телефону до комп'ютера. Але якщо Ви не знаєте, як це робити, тоді краще звернеться до друга, або в сервісний центр Apple . Будьте уважні, якщо підете за неправильною інструкцією, доведеться перепрошувати телефон.

Важливо! Після Джейлбрейка не діє офіційна гарантія Епл. Оскільки це порушення авторських прав. Але якщо телефон не неверлок, тобто зазвичай привезений зі штатів і залочений під оператори, джеїлбрейк обов'язкова процедура для анлока телефону, тобто щоб він дзвонив.