Перейти до основного вмісту

Найдешевший із Сяомі - анонс Xiaomi Redmi 5A

Вийшов новий смартфон Xiaomi Redmi 5A. Виробник анонсував апарат без зайвого шуму і навіть не опублікував його на своєму офіційному сайті.

Основні характеристики Xiaomi Redmi 5A

Дизайн та технічні характеристики новинки не суттєво відрізняються від торішнього Redmi 4A. Оновлення девайса злегка торкнулися дизайну (корпус, як і раніше, виконаний з пластику з прорізами на "спинці", які справляють враження, що апарат металевий), знизилася потужність батарейки - 3000 мАг замість 3120 мАг, збільшилася світлосила передньої камери - f/2,0 проти f/2,2, слоти для micro-SIM + nano-SIM замінені двома слотами nano-SIM (в один із яких встановлюється microSD).

Інші параметри Xiaomi Redmi 5A повністю повторюють Redmi 4A. Отже, девайс отримав ОЗУ – 2 ГБ та ПЗУ – 16 ГБ, чіп Qualcomm Snapdragon 425, головний модуль – 13 Мп, плюс спалах та п'ятилінзова оптика та світлосила f/2,2, модуль для портретної зйомки – 5 Мп, 5” HD- дисплей, роз'єм microUSB для заряджання.Апарат, як і раніше, не має дактилоскопічного датчика.

Доступні кольори

Колірна гама включає золотистий, рожевий з білою передньою панеллю і сірий - із чорною, варіанти.

Ціни на Redmi 5A

У Піднебесній Xiaomi Redmi 5A пропонується за 90 доларів (599 юанів). Чохли для Redmi 5A будуть скоро вже у нас, по 239 грн. Все як зазвичай. :)