Перейти до основного вмісту

Найкращі ціни на смартфони Xiaomi в Китаї від GearBest

Купувати товари на китайських сайтах справа не для кожного. Довго чекати, є велика можливість нічого не отримати в підсумку, або отримати товар зі шлюбом без можливості його повернення, та ще й немає гарантії від виробника. Це як гра в рулетку, можеш виграти, а можеш просто залишити гроші та залишитися з порожньою кишенею. Але, низькі ціни, затьмарюють наш разом і підштовхують до дій.

Сьогодні у таку гру знову грає китайський інтернет-магазин GearBest. Саме у нього зараз найкращі ціни на смартфони Xiaomi у всьому Китаї.

Ціни на Xiaomi смартфони

На даний момент є акційні пропозиції на смартфони із серії Redmi, Redmi Note та Mi. Тепер перейдемо до цифр:

  • Найдешевший смартфон є Xiaomi Redmi Note 2 з екраном в 5,5 дюймом. Версія з 16 ГБ постійної пам'яті та процесором MediaTek Helio X10 зараз коштує $129,99
  • Xiaomi Redmi 3 на 16 ГБ трохи дорожчий, всього за $139,89. Ціна актуальна з купона з номером Redmi3GB
  • Версія зі сканером відбитків пальців Redmi 3 Pro коштує $159,99. Не забувайте про знижковий купон - R3PSilverRu
  • Великий Redmi Note 3 Pro з 16 ГБ пам'яті оцінюють у $164,99. Код для знижки - NOTE3PRO16
  • Є і знижка на найпросунутіший смартфон компанії, - Xiaomi Mi5 . З топовим чіпсетом Qualcomm Snapdragon 820 і з 32 ГБ пам'яті він коштує лише $345,89.

Купити один Apple iPhone або відразу три смартфони Xiaomi, вирішувати вам. :) Ми ж не радимо купувати дорогу версію смартфона у Китаї. Краще переплатити, але взятий із гарантією у себе на батьківщині.