Перейти до основного вмісту

Найкращий недорогий смартфон за 3000 гривень – це Meizu M2

Давайте відразу розберемося, що смартфон вартістю 3000 гривень за нинішнім курсом долара - це бюджетник за 100, з невеликим, доларів. Тому особливого захоплення апаратом не варто чекати. За ці гроші ви отримаєте: 5 дюймовий екран, ОЗУ – 1 ГБ, стандартний 8-ми або 4-х ядерний чіпсет, простий модуль на 5 Мп або 8Мп, ПЗУ – 4-8 ГБ, що розширюється картою пам'яті. Не радимо витрачати гроші на смартфон із такими характеристиками, на ОС Android 5.0. Такі устрою морально застаріли.

Радимо звернути увагу пристрою від Меїзу , саме на гідний бюджетник – Meizu M2, що помітно відрізняється серед апаратів цієї цінової категорії та ще на пару пристойних смартфонів.

1. Відмінний бюджетник: Meizu M2 (M2 mini)

Смартфон з двома назвами Meizu M2 та Meizu M2 Mini є компактною версією Meizu M2 Note. Ціна апарату – 3300 гривень. Девайс 5-дюймовий HD-екран з IPS-матрицею покритий міцним склом Dragontrail. У дизайні відомі риси всіх побратимів лінійки та iPhone 6. Вражає начинка девайсу, що включає: ОЗУ - 2 ГБ, 64-бітний чіпсет MTK MT6735 на чотирьох ядрах, ПЗУ - 16 ГБ, модулі - 13 МП і 5 МП-0 год, ОС Android 5.1 із прошивкою Flyme 4.5. Працює на дві SIM-картки. Це найпродуктивніший апарат за 3000 гривень.

А на iOK ви зможете придбати дизайнерські аксесуари, для захисту та прикраси:

2. А-бренд: смартфон Sony Xperia E4

Смартфони А-бренду, компаній LG , Samsung , HTC , вартістю від 3000 грн оснащуються недорогими комплектуючими і виглядають досить просто.

Достоїнством Sony Xperia E4 став її напрочуд витривалий акумулятор на 2300 мА-год, який забезпечує інтенсивне використання смартфона протягом півтора днів. Для бюджетного пристрою на ОС Android апарат Sony виглядає досить гідно. Проте, за всієї привабливості пристроїв А-бренду, радимо звернути увагу на сучасні китайські смартфони з прогресивною начинкою та ПЗ. До речі, у нас також є класні чохли для Xperia E4 .

3. Смартфон Microsoft Lumia 535 на Windows

У порівнянні з Meizu M2, у апарату Microsoft Lumia 535 всі показники, за винятком дизайну, вдвічі гірші. Тим не менш, Lumia 535 підходить користувачам, для яких iPhone занадто дорогий, а Android-пристрої - складні. Смартфон отримав 5-дюймовий екран, застарілу начинку, батарейку на 1950 мА-год, гарні камери по 5 МП, Девайс продається із додатковою задньою кришкою.