Перейти до основного вмісту

Найкращий смартфон 2017 року - Galaxy S8, але Apple не брали участь

На минулій 17-й церемонії Mobile Choice Consumer Awards, заснованій компанією TechRadar, було визначено найкращий смартфон 2017 р.

Захід Mobile Choice Customers Awards 2017 відбувся 5 жовтня (Лондон). Керівники проекту відзначили найважливіші завоювання у сфері мобільної індустрії. У номінації "Телефон року" брали участь найпопулярніші на ринку бренди. Найкращим смартфоном був оголошений Samsung Galaxy S8, який випередив суперників від Google, Huawei, Motorola, Nokia та Sony. Крім того, смартфон став лідером у номінації "Найкраща камера".

І так нагороди отримали:

  • Несподіванкою став тріумф апарату Huawei Honor 9 , який отримав звання "Найкраща ціна (до €300)"
  • Лідером у категорії "Краща ціна (до €150)" виявився Moto E4 від Motorola, випередивши Huawei Honor 5C , Nokia 3310 2017 , Samsung Galaxy J3, Vodafon Smart N8 та Sony Xperia XA .
  • Apple Watch 2 отримали нагороду "Найкращий смарт-годинник", а Fitbit Charge 2 відзначили як "Найкращий пристрій для фітнесу".
  • Колонка Google Home визнана "Кращим девайсом року, що підключається". Фахівці оцінили чудовий дизайн, проникливі відповіді помічника Google та якісне звучання пристрою.
  • Наголошуючи на важливості процесу придбання нового девайсу, керівники заснували номінацію "Кращий роздрібний online-продавець", в якій переміг Amazon.

Нагадаємо, що в 2016 році найкращим став Samsung Galaxy S7 Edge .