Перейти до основного вмісту

Найміцніші та найзручніші чохли для Samsung Galaxy S7 Edge

Один з найпопулярніших смартфонів, Samsung Galaxy S7 Edge – досить крихкий апарат, що потребує щоденного захисту. Сучасний ринок пропонує величезну кількість захисних аксесуарів, в асортименті яких часом складно розібратися. Серед них, силіконові чохли для смартфона , чохли з печаткою для Samsung Гелаксі , пластикові накладки, протиударні чохли та багато інших. У нашій добірці представлені найкрутіші міцні чохли для Samsung Galaxy S7 Edge .

1. Лінійка Otterbox Commuter

Виробник Otterbox спеціалізується на виготовленні протиударних чохлів для смартфонів, які заслужили бездоганну репутацію у користувачів. Захисні чохли Otterbox вже багато років рятують мобільні пристрої від пошкоджень. Чохли Otterbox Commuter для Samsung Galaxy S7 Edge з нової серії забезпечують максимальний захист девайсу. Кейс виконаний із суперміцного пластику, що амортизує силу удару, покритого всередині прогумованим матеріалом. У кейсі S7 Edge стане трохи габаритнішим, але безпечнішим. Коштує Otterbox Commuter $35.

2. Кейс Verus Wallet Case

Чохол Verus Wallet поєднує в собі надійний захист апарату та гаманець для зберігання кредиток, візиток та паперових купюр. Виступи по периметру екрана, захищають його від пошкоджень під час падіння. Аксесуар пропонується за $20.

3. Чохол Spigen Slim Armor

Один із найтонших протиударних аксесуарів, чохол Spigen Slim Armor захистить девайс від пошкоджень, не збільшуючи його розмірів. Аксесуар виготовлений із суперміцного полікарбонату та сучасного матеріалу TPU. Стильний Spigen Slim Armor коштує $30.

4. Прозорий кейс Poetic Affinity

У прозорому чохлі будь-який колірний варіант Galaxy S7 Edge буде виглядати красиво і стильно, зберігаючи задум виробника. Кейс Poetic Affinity виконаний з прозорого пластику з кольоровими вставками, які є захистом і дизайнерським доповненням унікального смартфона. Крім того, чохол має в своєму розпорядженні приємну ціну - $15.

5. Чохол UAG Featherlight Composite

Найміцніші і найнадійніші аксесуари на ринку - чохли UAG виготовлені з міцних матеріалів, здатних витримати потрапляння кулі. Кейс UAG Featherlight Composite забезпечений військовим станлартом міцності, не обтяжує та не збільшує Samsung Galaxy S7 Edge. Аксесуар, виконаний у сучасних кольорах підійде кожному власнику фаблета Samsung. Ціна протиударного кейсу – $35.