Перейти до основного вмісту

Найпопулярніші iPhone 7 у кольорах чорний та «чорний онікс» вже розкупили

Смартфони iPhone 7 та iPhone 7 Plus встигли встановити перший рекорд. Через велику кількість бажаючих придбати девайси на замовлення, за першу годину, до 2-3 тижнів збільшився час доставок. А версії в "чорній" та "чорний онікс" забарвленнях. у США та Європі, повністю розкуплені.

Найпопулярніші iPhone 7 вже розкуплені

На сьогоднішній день, жителі США дочекаються доставки iPhone 7 до кінця вересня або до початку жовтня. Найпопулярнішими стали апарати з ПЗУ – 32 та 128 ГБ.

Для бажаючих замовити iPhone 7 та iPhone 7 Plus, забарвлення "чорний онікс" у Німеччині та Великобританії, доставку перенесли на листопад. Американці викупили всі iPhone 7 Plus - "чорний онікс" у перші години попереднього замовлення.

За статистикою Apple Online Store, лідерами замовлень стали iPhone 7 у чорному виконанні. Треба відзначити, що два чорні варіанти виглядають по-різному. Матовий чорний з анодованим покриттям виглядає як затемнений колір "сірий космос".

Глянцевий "чорний онікс" виглядає більш витонченим, чорним та дзеркальним. Модель пропонується тільки у версіях з ПЗУ – 128 ГБ та 256 ГБ, тому обійдеться дорожче.

На російський ринок новинки надійдуть 23 вересня, з цінниками: iPhone 7 з 32 ГБ ПЗУ – 890 доларів, iPhone 7 Plus – 1059 доларів.

А чохли для iPhone 7 і iPhone 7 Plus в Україні зможете придбати всього по 10 доларів США.