Перейти до основного вмісту

Найсміливіший чохол для iPhone із усіх існуючих

Більш ніж епатажний чохол для iPhone , виконаний у формі справжнього омара, викликає неоднозначну реакцію. Основне призначення чохлів для мобільних пристроїв – забезпечення захисту дорогого гаджета від різноманітних механічних впливів. А стильний або оригінальний дизайн лише додає йому привабливості.

Дизайнер Елліот Горхем (Elliot Gorham) створив "Lobster Mobile Telephone Case" як індивідуальний засіб самовираження для неординарних особистостей. Горхем – великий майстер своєї справи та працює дизайнером у спеціалізованих меблевих магазинах Noddy Boffin, в Австралії.

Його творіння, на перший погляд, виглядає непрактичним, марним і громіздким. Але саме цю мету й переслідував майстер.

Ось цитата з анотації до аксесуару:

"Основна відмінність "Lobster Mobile Telephone Case" від звичайних чохлів у тому, що це не засіб для захисту і не стильний аксесуар. Він перешкоджає можливості користуватися камерою, його незручно тримати в руках, кишені і навіть сумці. Але головне, що він викликає збентеження". у своїх власників."

Мабуть, надихнула Елліота Горхема на створення "Lobster Mobile Telephone Case", скульптура "Телефон-Омар", створена Сальвадор Далі в 1936 році, разом з художником-сюрреалістом Едвардом Джеймсом.

До покупки ми не наважимося запропонувати Вам такий аксесуар, але сміливо заявимо про наші найкращі чохли для iPhone 4/4S , або про чохли для iPhone 5 . Залишайтеся з нами!