Перейти до основного вмісту

Не працює Gevey Sim, проблеми та їх вирішення

Купуючи iPhone 4 зі США Вам не обійтися без анлока за допомогою Gevey Sim. Gevey Turbo Sim - спеціальна мікросхема, яка дозволить розблокувати 4 Айфон і змусити його працювати з будь-яким оператором мобільного зв'язку. Але часто користувачі стикаються з проблемами, коли Гевей Сім не працює або втрачає зв'язок.

Gevey Sim не працює, часті проблеми:

1. Гевей не працює, при увімкненні смартфон видає повідомлення "No SIM card installed"

2. Гевей не викликає спливне віконце, де можна натиснути кнопку "Accept"

3. Гевей періодично втрачає зв'язок.

4. Gevey працює з однією карткою оператора мобільного зв'язку, а з іншим оператором не працює.

Вирішення проблем з Гевей Сім:

Вирішення проблеми досить банальне. Загвоздка у двох речах, або Ви не правильно обрізали Сім-картку або Вам потрапила бракована Турбо Сім Гевей. Якщо картку Вам обрізали спеціальним степлером, швидше за все проблема в ТурбоСім. Іноді, щоб змусити Гевей працювати, слід кілька разів включити і вимкнути телефон, слідувати процедурі анлока кілька разів, витягнути-вставити картку з Гевеєм, включити/вимкнути "Авіарежим" і чекати поки з'явиться зв'язок.

На ринку України стало досить складно купити хороший Gevey, багато шлюбу та підробок.

Чому краще купувати у нашому інтернет магазині?

При покупці краще зустрінеться і при особистій зустрічі спробувати кілька гевеїв. Співробітники нашого інтернет магазину розлочать будь-який iPhone 4. При особистій зустрічі в місті Києві ми протестуємо роботу телефону з декількома Gevey Turbo Sim і обов'язково досягнемо позитивного результату. Якщо Ви хочете замовити Турбо Сім в будь-яке місто України, ми перевіряємо картку на працездатність і тільки після перевірки відправляємо Вам. Якщо ж вона не змусить працювати Ваш iPhone 4, ми повторно, безкоштовно відправимо картку.

Gevey Turbo Sim Ultra

Ця версія Гевея є найсучаснішою та найдорожчою, але тільки вона може гарантувати 100% працездатність без втрати сигналу зв'язку. Gevey Ultra робить анлок автоматично. При вимиканні/вмиканні телефону Ultra знайде зв'язок і зробить анлок без Вашого втручання.

Що ж, не пошкодуйте для свого комфорту особистий бюджет і дозвольте собі купити Gevey Ultra для анлока iPhone 4. А ми ж з нашого боку зробимо все можливе. Вдалого вам анлока. :)