Перейти до основного вмісту

Не за горами восьме пришестя Asphalt

Після Gangstar Vegas і Modern Combat 5 французький розробник мобільних додатків Gameloft збирається випустити черговий гоночний шедевр під назвою Asphalt 8: Airborne . Якщо минула частина не могла похвалитися такою ж популярністю, як і Asphalt 6, то восьма частина має виправдати очікування своїх фанатів.

Конкуренція та очікування

Саме гра Asphalt 6 свого часу поставила якісно нову планку у світі гоночних симуляторів для мобільних операційних систем та склала серйозну конкуренцію для Need for Speed від EA Games. У восьмій частині нас чекає ще більш захоплюючий геймплей, графічне виконання, більше трас та моделей найбажаніших автомобілів . Розробники прислухалися до своїх клієнтів та приділили величезний час не тільки для покращення графіки, а й для фізичної моделі.

Асинхронний режим

Такі ігри, як GRID 2 і Real Racing 3, стали дуже популярні завдяки новому асинхронному режиму мультиплеєра, який на відміну від синхронного дозволяє влаштовувати заїзди з обраним суперником, навіть якщо він у певний час знаходиться не в мережі. Принцип наступний: гравець проїжджає трасу та дані про заїзд відправляються на сервер розробників, а коли суперник знаходить час для змагання, просто проїжджає трасу разом із віртуальним двійником опонента.