Перейти до основного вмісту

Нові бездротові навушники Beats, з процесором Apple W1

Вийшла нова серія навушників Apple Beats, що складається з трьох бездротових моделей: Solo3 Wireless, Powerbeats3 Wireless та BeatsX. Аксесуари працюють на мікрочіпі W, що забезпечує високоякісну трансляцію звуку. Надекономічний чіп Apple встановлений, також у бездротовій гарнітурі AirPods.

Beats Solo3 Wireless

Модель Solo3 Wireless демонструє 40 годин автономної роботи. Використовуючи функцію швидкого заряджання, за 5 хв. навушники заряджаються на три години роботи. Для прийняття дзвінків, регулювання музики та запуску Siri на корпусі передбачені кнопки управління.

Бездротові всередині канальні навушники Powerbeats3 Wireless працюють на одному заряді до 12 годин, а заряджаються через порт microUSB за 5 хвилин на одну годину роботи. Powerbeats3 Wireless розроблені для спортсменів або людей, які інтенсивно займаються спортом. Спеціальні кріплення, якими оснащений аксесуар, надійно утримують навушники під час навантаження будь-якої інтенсивності. Навушники забезпечені вологозахистом.

BeatsX

Компактна версія внутрішньоканальних навушників BeatsX не оснащена кріпленнями та вологозахистом.

Одного заряду вистачає на 8:00 "автономки". За 5 хвилин через кабель Lightning навушники можна зарядити ще на 2 години.

Вартість бездротових навушників Beats

Beats Solo3 Wireless пропонуються на замовлення за $300, Реліз Powerbeats3 Wireless, вартістю $200 і BeatsX за $150, почнеться через пару місяців.