Перейти до основного вмісту

Нові чохли для iPhone 6 від OtterBox - протиударні та функціональні

Чохли для iPhone 6 від відомого виробника OtterBox зможуть надовго продовжити роботу та зберегти первозданний зовнішній вигляд наших смартфонів. До виходу iPhone 6 та iPhone 6 Plus компанія OtterBox розробила серію продуктів, виготовлених із традиційно якісних матеріалів.

Серія OtterBox DEFENDER для iPhone 6 складається з протиударних чохлів із міцного полікарбонату із спеціальним склом для захисту. дисплею. Внутрішня частина чохла виготовлена з м'якого пластичного матеріалу, який прибере корпус смартфона від ударів. Аксесуар продається в комплекті з жорсткою кобурою, яку можна використовувати як підставку.

Серія OtterBox SYMMETRY для iPhone 6 поєднує в собі грайливість стилю та якість захисту. Супертонка накладка, що складається із двох шарів, легко захистить смартфон від механічних пошкоджень, падінь, ударів. Витончений дизайн та яскраві забарвлення аксесуара створюють неповторний вишуканий стиль. Лінійка складається із 9 колірних модифікацій. Ціна чохла починається від $40. Серія COMMUTER

Серія OtterBox COMMUTER для iPhone 6 – це чохли, які не закривають весь корпус пристрою, але для захисту екрану використовується плівка. Аксесуар щільно сідає на корпус смартфона, надійно захищаючи від пилу, вологи та пошкоджень. Розроблено спеціальну версію COMMUTER з кишенькою-слайдером, в якій можна зберігати кредитні картки та купюри.