Перейти до основного вмісту

Нові фото Xiaomi Mi7, - дизайн ще під секретом

Смартфон Xiaomi Mi7 - другий "довгобуд" китайського виробника, після Mi5 (його виробничий цикл склав півтора роки). Анонс апарату очікується у червні, а причиною уповільненого виробництва стала затримка у реалізації дактилоскопічного датчика, вмонтованого у дисплей.

Нещодавно в інтернет просторі з'явилися знімки із зображенням, ймовірно, Mi7 у білому корпусі. Витік викликає сумніви, оскільки автор представив лише фотографії бічних граней пристрою (передня і задня панелі апарата не показані).

Якщо це дійсно Mi7, він буде одягнений у скляний (або керамічний) корпус з хромованим металевим каркасом, обладнаний вертикальним подвійним модулем, зліва вгорі (як і в інших витоках). Аудіороз'єм 3,5 мм Xiaomi Mi7 не отримає.

Крім того, відомо, що Xiaomi Mi7 отримає 6” OLED-екран (дозвіл Full HD+) та "брову", процесор Snapdragon 845, ОЗУ – до 8 ГБ, ПЗУ – до 256 ГБ, технологію розпізнавання особи разом з дактилоскопічним датчиком, батарею на 3400 мАг та MIUI 10 на Android Oreo. Дату офіційного анонсу, Xiaomi, поки що, не оголосила.