Перейти до основного вмісту

Нові Google Pixel 4A 5G та Pixel 4A, гідні конкуренти для всіх брендів

Нещодавно смартфон Pixel 4A надійшов на Amazon, а Google знову провела офіційну презентацію. Публіці були представлені дебютанти: Pixel 4A, Pixel 4A 5G та Pixel 5.

Характеристики новинок

Зазначимо, що анонсуючи Pixel 4A 5G і Pixel 5, виробник лише оголосив назви майбутнього флагмана Pixel 5 і версії Pixel 4A з підтримкою 5G. Випуск обох моделей заплановано на осінь.

Смартфон Pixel 4A, поява якого очікувалося в травні, вже можна оформити на замовлення в інтернет-магазині Google. Вартість новинки – 349 доларів. Таким чином, Google Pixel 4A коштує на 50 доларів дешевше за новий iPhone SE в базовій версії. Якщо врахувати, що Google Pixel 4A обладнаний ОЗУ – 6 ГБ та ПЗУ – 128 ГБ, то фактично, він дешевше iPhone SE (2020) на 100 доларів. Конкуренцію новому середньобюджетнику Pixel також можуть скласти OnePlus Nord і Samsung Galaxy A71.

Основними перевагами та відмінними рисами Google Pixel 4A, у порівнянні з суперниками, є чиста ОС Android із перспективними оновленнями та прогресивна камера.

Порівняння з конкурентом iPhone SE:

Як без порівняння з найпопулярнішим конкурентом за ціною, - Apple iPhone SE. Якщо ви стоїте, саме перед рисою прийняття рішення, відео буде корисно для вас.