Перейти до основного вмісту

Нові клавіатури для iPad від Zagg

Компані Zagg випустила на ринок дуже цікавий варіант чохла-клавіатури, який підтримує освітлення клавіш. Ще роком раніше були випущені перші подібні аксесуари цієї компанії, які дуже добре продавалися.

Технічні особливості

ZAGGkeys Cover має вражаючу тонкість, всього 6,3 мм, що на 1 мм менше найближчого конкурента - Logitech Ultrathin Keyboard mini. При цьому клавіатура має 7-кольорове підсвічування, що підтримує три рівні яскравості. В даному аксесуарі застосовано оригінальну систему шарнірного кріплення.

Це диво техніки працює з яблучним планшетом за допомогою бездротового зв'язку BlueTooth. Заряду акумулятора вистачить приблизно на три місяці роботи, за умови, що користувачі будуть користуватися ZAGGkeys Cover приблизно 1-2 години на день. Ціна на рівні $99.

В арсеналі компанії Zagg є більш захисний, але в той же час більш габаритний чохол-клавіатура під назвою ZAGGkeys Folio. Вартість ідентична попередньої моделі. Якщо перший аксесуар надійде у продаж у сріблястому та чорному кольорі, то другий – білому та чорному.