Перейти до основного вмісту

Нові моделі iPhone будуть водонепроникними

Розробники компанії Apple для посилення конкурентоспроможності своїх гаджетів вирішили випустити новий пристрій з водонепроникними властивостями. Девайси на Андроїд давно наділені цими якостями та радують своїх власників. Питання, коли це відбудеться. Адже новий iPhone 5S ще не має таку властивість.

Водонепроникний iPhone? Чи чекати?

Купертинівці вже запаслися патентами з розробками для забезпечення безпеки пристрою від попадання води. Про це свідчать співробітники "Бюро з реєстрації торгових марок та патентів США".

За повідомленнями джерела Patently Apple, суть патенту «Водонепроникний перемикач» полягає у використанні електромеханічного перемикача, який зможе виключити проникнення вологи у пристрій.

Індикатор вологи iPhone

Другий патент має назву «Індикатори вологи для електронних пристроїв». Це спеціальна технологія, за допомогою якої здійснюється перевірка рівня вологості середовища, в якому знаходиться смартфон. Власник пристрою буде повідомлено про небажане використання гаджета в даних умовах.

Компанія Apple поки що воліє зберігати в таємниці реалізацію запатентованих нових технологій. Можливо, чохли для iPhone зовсім перестануть існувати. Нам же залишається лише спостерігати за тенденціями ринку. :)