Перейти до основного вмісту

Новинка від Element Case, бампер Sector 5 для iPhone 5

Бампери Element Case для Apple iPhone, впевнено тримають лідерство у всьому світі. І не дивно, якісний авіаційний алюміній у поєднанні з твердим пластиком, велюром чи карбоном підкорять увагу кожного чоловіка. Element Case, неначе дорогий спортивний автомобіль, - перша асоціація, яка виникає в нашій уяві. А тепер погляньте на новинку – бампер Elemen Case Sector 5 для iPhone 5.

Топовий бампер від Elemen Case - Sector 5

Зараз бампер Сектор 5 доступний тільки для замовлення. Детальні фото та опис виробник не розголошує, інтригує своїх шанувальників. Ми постаралися зібрати всі можливі фотографії новинки та показати їх Вам.

Вартість новинки також залишається загадкою. Але, такий якісний і ідеальний продукт, коштуватиме чимало. Наші очікування – 150 американських доларів.

Якщо Ви встигли купити iPhone 5 та ще не вибрали аксесуар для свого смартфона, звернути увагу на преміум металевий бампер Elemen Case Sector 5 варто без сумнівів. А якщо ще зважити той факт, що бампер зможе надійно захистити дорогий телефон від пошкоджень, таку суму віддати не шкода. Аксесуар вартує своїх грошей.