Перейти до основного вмісту

Новини про ціну Meizu MX6 та фото фірмового чохла з LED-індикатором

Через кілька днів, на нас чекає гучна прем'єра найпросунутішого апарату лінійки МХ - Meizu MX6 (а ось чохли для Meizu MX6 в Україні вже є). Відомо, що фаблет успадкує дизайн та більшість характеристик Pro 6 .

Таким чином, MX6 буде розташовувати 5,5-дюймовою панеллю з роздільною здатністю 1920 х 1080 p, чіпсетом MediaTek Helio X20, ОЗУ - 4 ГБ і 32 ГБ, модулями - 12 Мп і 5 Мп, дактилоскопічним сканером, швидкозарядної батареї Android 6.0.1 Marhsmallow з Flyme OS 5.2.2.0.

Інформація про ціни на Meizu MX6

В інформаційних джерелах Китаю з'явилася ціна девайсу, яка не віщує нічого доброго шанувальникам бренду. MX6 буде коштувати істотно дорожче за попередню модель. Якщо MX5 коштував 269 доларів або 1799 юанів, то за MX6 доведеться віддати 344 долари або 2299 юанів.

Не думаємо, що причиною цього став конфлікт із Qualcomm. Швидше за все, Meizu MX6 буде обладнано функцією 3D Press (у спадок від Pro 6), яка збільшує собівартість апарату. Однак це може позначитися на продажах Pro 6, яка, крім перспективної камери, втратити всі свої переваги. Можливо, це фейкова інформація.

Ще трошки про фірмовий чохл Meiu MX6

Також з'явилися нові подробиці про чохл-книжку для Meizu MX6, який виготовлений з пластику з імітацією шкіри. На опублікованому gif-зображенні аксесуар представлений в обрамленні LED-індикаторів, які будуть світитися різними кольорами, відповідним дзвінкам, повідомленням, повідомленням. Реальний Meizu MX 6 ми побачимо вже 19 липня.