Перейти до основного вмісту

Новий преміальний чохол Element Case Soft Tech для iPhone 5

Компанія Element Case завжди відрізнялася найвищою якістю преміальних аксесуарів для мобільної яблучної техніки. Згадати навіть про металевий бампер Sector 5, який давно вже придбав величезну кількість шанувальників і добре продається в різних країнах світу. Якщо ви звикли користуватися більше чохлами, ніж бамперами, тоді зверніть увагу на Element Case Soft Tech для iPhone 5 .

Дизайн та якість виконання

Дизайн - саме те, що першим впадає в око, це краса виробу, яка здатна зачаровувати і створювати бажання. Цей аксесуар виконаний у вигляді чохла-блокнота, в якому не тільки можна зберігати свій яблучний смартфон, але й інші важливі речі.

Основний матеріал має приємне текстурне покриття, а металева вставка, що красується спереду, надає неповторної елегантності! Справжній класичний стиль у поєднанні чорного та червоного кольору, відмінно підійде як чоловікам, так і жінкам.

Продуманість та практичність

Як уже згадувалося раніше, новий чохол від компанії Element Case здатний зберігати інші важливі речі, крім смартфона, завдяки трьом передбаченим кишенькам. Ви завжди матимете при собі не тільки свій iPhone 5 , але й візитні картки, кредитні, а також готівку. Одним словом, частково Soft Tech здатний частково замінити гаманець.

Цей аксесуар трансформується на підставку, яка буде дуже доречною, якщо ви хочете подивитися цікаве відео при тривалій поїздці, наприклад, у поїзді.

Якість виконання та надійність

Чохол відмінно тримається завдяки фіксуючим бортикам, а внутрішня обшивка перешкоджає появі подряпин. Варто згадати про вбудовані магніти, які чудово фіксують шторку чохла і досить зручні у використанні. Передбачений знімний ремінь для зап'ястя.

Відвідайте інтернет магазин "iOK"

Ми завжди дбаємо про якість нашого сервісу і постійно поповнюємо наш асортимент новою чудовою продукцією для мобільних яблучних пристроїв. В інтернет магазині "iOK" ви завжди зможете підібрати собі чохол, бампер, вінілову наклейку та інші важливі аксесуари, якість яких на висоті!