Перейти до основного вмісту

Новий смартфон Nokia P1 коштуватиме дуже дорого - дорожче за iPhone 8

Вперше проект нового смартфона відродженого бренду - Nokia P1 ми побачили минулого літа. Тепер версії та припущення отримали реальне втілення. Розробку дизайну смартфона вела компанія Sharp (власник Foxconn – виробник техніки для різних компаній).

Чутки про характеристики Nokia P1

Найімовірніше, що новий смартфон від Nokia нам покажуть на барселонській виставці MWC 2017. Цікаво, що насправді це смартфон Sharp Aquos Xx3, представлений влітку 2016 року, в Японії. Йдеться тільки про дизайн, тому що під капотом апарату розміщено прогресивне начиння.

Вражаючі характеристики девайсу підкорять навіть самовідданого фаната Xiaomi . Смартфон оснащений топовим чіпсетом Snapdragon 835, ОЗУ - 6 ГБ, ПЗУ - 256 ГБ, модулем - 23 Мп з можливостями Carl Zeiss, пилом і вологозахистом стандарту IP57, 5,3" дисплеєм, покритим склом Gorila Glass 5, дактило батареєю на 3500 мАг, ОС Android 7.

Можлива вартість Nokia P1

Перспективний аксесуар має лякаючу ціну! Вартість модифікації з 256-ГБ ПЗУ – 950 дол, варіант з ПЗУ – 128 ГБ коштує 800 дол. Незважаючи на те, що це ймовірна ціна, – цінова політика компанії ясна. Проте, треба дочекатися презентації пристрою та офіційної заяви виробника.

Сучасний ринок потребує появи компактного флагмана з просунутою начинкою. Можливо повсталу з попелу, Nokia P1 чекає грандіозний успіх!