Перейти до основного вмісту

Обережно, iPad Pro 11 дуже легко зігнути - тести на міцність

Відомий випробувач мобільних девайсів, JerryRigEverything, досліджував міцність iPad Pro 11 (2018), що вийшов у жовтні. Нещодавно планшет пройшов перевірку ремонтопридатності, а зараз ми дізнаємось про оцінку його надійності.

Міцність дисплея відповідає рівню інших гаджетів 2018 року - виникнення легких подряпин на 6 стику та глибших на 7, при випробуванні вогнем, на екрані з'являється пляма, що зникає, за кілька хвилин. Пластикову деталь, розташовану на правому боці планшета, легко зрізати ножем. Під нею розміщені бездротова зарядка і магніт для Apple Pencil. Корпус швидко покривається подряпинами. Jerry, навіть намалював ножем Людини-Павука на задній поверхні планшета.

Блогер відзначив невисоку міцність сапфірового скла основної камери. Воно продемонструвало такий самий рівень як і скло передньої камери – подряпини з'явилися на 6 стику. Найгірше планшет пережив тест на згинання. Випробувач порівняв планшет із аркушем паперу, який так само легко склався. Нагадаємо, що товщина нового iPad Pro 11 лише 5,9 мм.

Згинання планшета завдало йому значних ушкоджень, тому охочим придбати девайс, рекомендуємо відразу ж купити захисний чохол для iPad Pro (2018). Apple Pencil також легко вдалося, не тільки зігнути, а й зламати, як простий олівець.