Перейти до основного вмісту

Офіційна гарантія на iPhone в Україні

Коли Ви хочете купити Apple iPhone в Україні , Вам потрібно знати наступну інформацію про гарантію на iPhone.

Що мається на увазі під словом гарантія?

Компанія Гігант Apple з кожним своїм товаром постачає офіційну гарантію. У період дії цієї гарантії, Ви зможете в будь-якому офіційному сервісному центрі Apple здати в ремонт Ваш пристрій у разі несправності або дефектів.

iPhone в Україні без гарантії

На жаль, на території України немає офіційних сервісних центрів iPhone, де Ви змогли б поміняти або здати в ремонт Айфон. Із чим це пов'язано? Справа в тому, що Епл в Україні не продає офіційно свої смартфони. Ось і виходить, що компанії немає сенсу відкривати сервісні центри.

Як справи з ремонтом та гарантією в Україні?

Все-таки, Україна не відстає від інших країн, що швидко розвиваються, і також може запропонувати кваліфікований ремонт будь-якої моделі Apple iPhone. Досвід роботи зі смартфонами у деяких фахівців справді великий. Все обладнання та інструменти також є. Ремонт iPhone в Україні реальний, навіть із післяремонтною гарантією. Але, як і в усьому іншому, треба знати, до кого звертатися. :)

iOK.com.ua надає Вам ремонт iPhone будь-якої складності. Всі існуючі запчастини для iPhone Ви також можете купити у нас, у разі самостійного ремонту.

Похожие записи в блоге: