Перейти до основного вмісту

Офіційні чохли для Galaxy S6 Edge від Samsung

Офіційний анонс Samsung відбувся 1 березня. Корейський виробник представив два нові флагмани Galaxy S6 та Galaxy S6 Edge.

Краса та міць

Обидва смартфони отримали гідну начинку, дисплеї - 5,1 дюймів, чіпсет Exynos 7 Octa 7420, 3 ГБ ОЗУ, 32/64/128 ГБ ПЗУ, 16-Мп та 5-Мп камери, акумуляторна батарея на 2550 зарядки та управління Android 5.0 Lollipop з фірмовою оболонкою TouchWiz. Вражає сучасний дизайн апаратів, витончений металевий корпус та скляне Gorilla Glass 4 покриття. Особливий інтерес викликає модифікація Galaxy S6 Edge із сенсорним дисплеєм, що продовжується на торцях корпусу. Незвичайний форм-фактор викликав питання про майбутні чохли для Galaxy S6 Edge.

Представлені і чудові чохли.

Сьогодні ви можете побачити серію чохлів Flip Case та накладок для Edge. Захисні аксесуари пропонуються в золотому, срібному, синьому та зеленому кольорах. Чохли для Samsung Galaxy S6 Edge надійдуть у продаж у квітні 2015 року.

На фото нижче ми продемонструємо конструкцію одного із фірмових чохлів від Samsung для Galay S6. Аксесуар вийшов тонкий та легкий. Конструкція обіцяє бути міцною та довговічною. Виконані кейси із пластику під колір смартфонів. Доповнюють та захищають пристрій відмінно. Дивіться фото.