Перейти до основного вмісту

Огляд бездротової колонки Meizu Gravity

Плодина компанія Meizu приготувала черговий сюрприз для шанувальників своїх девайсів. На американському ринку Meizu представить ексклюзивний бездротовий стовпчик Gravity. Футуристичний дизайн пристрою створений дизайнером Hironao Tsuboi (Японія).

Дизайн, філософія та можливості Meizu Gravity

Випуском Gravity Meizu нагадує про своє лідерство на ринку музичних пристроїв, початком якого став випуск MP3-плеєрів у 2003 році. Спільна робота Meizu та Tsuboi – колонка Gravity стала втіленням музики у витонченому дизайні. Акрилові підставки створюють відчуття невагомості металевого корпусу з м'яким текстильним оздобленням.

Неперевершена акустична система розташувалася в компактному корпусі з габаритами: 262 мм x 58 мм x 47 мм. Колонка оснащена технологією Dirac HD, Bluetooth, Wi-Fi та AUX-виходом.

Вартість колонки Meizu Gravity

Коштуватиме Gravity буде 199 доларів, а для перших покупців – 169 доларів. Meizu недаремно робить ставку на американський ринок. Жителі США активно використовують мультимедійну домашню акустику компаній Sonos, Bose, JBL, зможуть оцінити досконалі колонки Meizu. Не виключено, що в перспективі ми побачимо Gravity і в нашій країні.

Є й інтерв'ю із творцем Gravity