Перейти до основного вмісту

Огляд чохла-акумулятора Mophie Juice Pack Plus для iPhone 4/4S

Чи часто у вас бувають ситуації, коли зарядний пристрій немає під рукою і не передбачається тривалий час? Навіть якщо такі випадки рідкісні, вони все одно мають місце. Пропонуємо до вашої уваги огляд чохла-батареї Mophie Juice Pack Plus спеціально розробленого для iPhone 4/4S.

Дизайн, матеріали, захищеність

Дизайн досить стриманий вийшов у такого практичного чохла, який виготовляється із пластику високої якості. Mophie Juice Pack Plus здатний захиститися iOS-пристрій від подряпин і падінь, тому що повністю покриває задню та бічні частини. Продубльовані кнопки керування гучністю звуку та кнопки увімкнення/вимкнення пристрою. Віконце камери вирізане під нахилом.

Комплект поставки та варіації

У комплекті постачання є дата-кабель, за допомогою якого можна заряджати вбудовану батарею від комп'ютера або зарядного пристрою, підключеного до мережі. До речі, ємність акумулятора становить 2000 mAh.

Передбачено кілька колірних варіацій, тому проблем із вибором не повинно бути у вас, якщо ви зупинили свій вибір на Mophie Juice Pack Plus. Крім чорного, білого, червоного кольорів, присутній цей чохол і в помаранчевому, жовтому, синьому та блакитному кольорі.

Зверніть увагу

Команда інтернет магазину "iOK" піклується про підвищення якості послуг , бо кожен наш клієнт нам дорогий. Крім чохла-батареї у нас присутні кілька сотень інших аксесуарів , які по-справжньому можуть наділити вашого улюбленця відмінною індивідуальністю.