Перейти до основного вмісту

Огляд iOS 7 Beta 1: Нюанси встановлення

На конференції WWDC 2013 Тім Кук з великим трепетом анонсував сьоме покоління мобільної операційної системи iOS. Ця версія стала однією з суперечливих та обговорюваних за всю історію корпорації Apple. Постараємось Вас детально ознайомити з нюансами встановлення першої бета-версії. iOS 7 отримало найбільшу зміну з часів виходу першого iPhone .

iOS 7 та джейлбрейк

Як видно із заголовка на розгляді у нас раннє складання iOS 7, продукт орієнтований виключно для розробників та гіків. Тому, рекомендується зачекати на фінальну версію, якщо ви не хочете зіпсувати собі враження, бо всі недоліки будуть виправлені пізніше. Але якщо ваша цікавість не має меж, тоді будь ласка, спробуйте, тестуйте на здоров'я. В крайньому випадку можна буде відкотитись на iOS 6, але джейлбрейка тоді Вам не бачити :)

Термін закінчення

Кожен, хто збирається собі встановити iOS 7 Beta 1 повинен пам'ятати, що вона функціонуватиме до 23 липня 2013 року, після чого є ймовірність перетворити свій смартфон на цеглу :) Тому, бажано продумати "план відходу", тобто ознайомиться з низкою статей, які "гуляють" по інтернету, про відкат на iOS 6.1.3/6.1.4.