Перейти до основного вмісту

Огляд iOS-ігри Hit Tennis 3

Мабуть, найкращий "живий" симулятор тенісу в магазині мобільних додатків від компанії Apple. Гра "Hit Tennis 3" "затягує" у прямому розумінні цього слова. Найпростіша ідея доведена до ладу і нічого зайвого. Подробиці про цю ігрову програму можете дізнатися прочитавши цю статтю.

Інформація iTunes

Назва: Hit Tennis 3
Видавець: Focused Apps LLC
Підтримка: iPhone , iPad, iPod Touch
Сумісність: iOS 4.3 або вище
Вартість: безкоштовно
Варіації: відсутні

Управління

Як відомо, основним інструментом у тенісі є ігрова ракетка. У цьому випадку такий виступає Ваш палець, завдяки чому досягається максимальна симуляція світової спортивної гри.

Графічне виконання

Ця частина гри виконана на середньому рівні, але через специфіку ігрового застосування цього нюансу практично не відчувається. Графічних ефектів тут дуже мало, але вони виконані якісно.

Фізика ігрового процесу

Завдяки відточеній фізиці ігрового процесу сама гра в теніс здається досить правдоподібною! Все реалізовано на славу з цієї частини гри, жодних недоліків непомічено.

Звуковий супровід

У цій грі відсутня фонова музика, можливо через міркування розробників досягти найповнішої атмосфери подібно до тієї, як у реальному тенісі. Звукові ефекти виконані дуже правдоподібно.

Ігровий процес

Все досить ясно: грати в теніс поки що супротивник не буде повалений! :) Існує система рівнів, завдяки чому можна відмінно відточити свою майстерність гри в "Hit Tennis 3".

Меню та налаштування

Головне меню статичне і має такі елементи: початок гри, вибір покращень гравця, покрокове посібник з ігрового процесу, а також можливість зв'язатися з технічною підтримкою .

Платні версії та вбудовані покупки

Ця програма підтримує вбудовані покупки, завдяки чому за реальні гроші можна купити нові ігрові корти для проведення ігор. Є можливість покращити свого гравця унікальними навичками, які багатьом можуть сподобатися.

Висновки

Підбивши підсумки, слід сказати, що такої зручної реалізації гри в теніс в iTunes Store просто немає. Спробуйте пограти в "Hit Tennis 3" і відчути всю красу цієї ігрової програми! :)