Перейти до основного вмісту

Огляд iPhone 5S: Дизайн

Як відомо, кожна S-модель яблучного смартфона практично нічим кардинально не відрізняється від менш швидкого попередника. Так і цього року, компанія Apple представила практично смартфона-близнюка iPhone 5 , за винятком двох елементів.

Докладніше про дизайн iPhone 5S

В принципі, iPhone 5S зберіг лише оригінальний білий (або сріблястий, як для когось) колір корпусу. Далі слідує трохи змінений чорний варіант, який став трохи світлішим і отримав назву "Space Grey". Тепер власники саме такого варіанту можуть говорити, що їхній iPhone 5S просто космос :) Також була представлена кардинально нова версія - золотий iPhone 5S, що одержав білий колір інших, не металевих елементів.

Елементи корпусу пристрою не змінилися, крім двох явних нововведень - нового спалаху камери і новою кнопкою додому, яка втратила фірмове зображення. На лівій грані пристрою розташовані клавіші регулювання гучності та беззвучного режиму. На правій грані можете побачити, як і раніше, SIM-лоток та дірочку для айскріпки. Вгорі, як і раніше, розташована клавіша увімкнення/вимкнення пристрою, а знизу красуються 3.5 мм аудіороз'єм, системний роз'єм, грати під мікрофон та поліфонічний динамік.

Безумовно, компанія Apple випустила черговий смартфон з бездоганним складанням корпусу, яким можна милуватися. І справді, на стільки все добре, що аж око тішить. А ви вже спробували придбаний iPhone 5S у справі? ;)